30. Wat zou ik graag weer kind zijn…

Ik heb nogal de neiging om gewoon te zeggen wat ik denk en geloof me, dat wordt me lang niet altijd in dank afgenomen… Maar als mijn kinderen zeggen dat die dikke meneer wel heel veel taartjes heeft gegeten, wordt er vriendelijk gelachen!

Ik eet mijn eten elke dag opnieuw van dezelfde saaie witte borden… Maar mijn kinderen mogen altijd kiezen van welk kleur bordje ze eten. Uiteraard is het toegestaan om een gigantisch drama te maken omdat hun favoriet bordje juist in de vaatwasser staat šŸ˜‰

Als ik op klaarlichte dag mijn bed in zou kruipen, ben ik een lui wijf… Maar als mijn kinderen dat doen, zeggen we allemaal hoe flink ze wel niet zijn dat ze even geslapen hebben!

Overdag gaan werken, daarna thuis voor de kinderen zorgen, koken, wassen, noem maar op… Je dagelijks uitsloven om alles draaiende te houden… Maar het enige dat we van onze kinderen vragen is dat ze lief met elkaar spelen! (En zelfs dat is teveel gevraagd)

De hele dag moet ik het herhalen: Ā blijf van het wasmachine af, niet aan de vaatwasser komen, niet aan die knoppen van het fornuis zitten! Spijtig genoeg mag ik wel aan de knopjes zitten…

Zoals ik vroeger al zei: HET IS NIET EERLIJK!

EĆ©n gedachte over “30. Wat zou ik graag weer kind zijn…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: