34. Toeval? Dat bestaat niet…

Op Facebook kan je dagelijks je herinneringen opvragen over geplaatste berichten in het verleden. Ik vind het geweldig soms… Zo postte ik 7 jaar geleden mijn horoscoop:

Weekhoroscoop
Weegschaal

Het is een gunstige tijd om een ander om een gunst te vragen. Die wens die jij in je hart meedraagt kan vandaag zo maar eens worden gehonoreerd. Die kans mag je toch niet mislopen. Er is immers niets wat je liever wilt dan dat.

 

Exact op de dag dat ik dit op mijn tijdlijn plaatste werd Lotte geboren, dat kan toch geen toeval meer zijn he!

Vandaag vierden we dus al haar 7de verjaardag en wat heeft ze van de dag genoten! “Ik voel mij zo speciaal!” glundert ze dan šŸ˜‰ AfgelopenĀ week al een kaartje van een oom en tante uit Nederland voor haar verjaardag en dan kon het aftellen al beginnen. Gisteren een kaartje van haar ‘echte’ broer en zus. “Post voor mij! Met MIJN naam erop! Van mijn grote broer en zus! Mijn familie, he mama?!”

Ik ben gisteravond in de weer geweest om wat lekkers te maken. Al deed dat ‘kakspoor’ op mijn keukenkast iets anders vermoeden, ook de chocomoussetaart is gelukt šŸ˜‰

kakspoor

Vandaag dan met 12 kindjes naar de binnenspeeltuin geweest en daarna dan nog het ‘grote-mensen-feest’. Taart, kaarsjes, cadeautjes en veel mensen om haar heen die haar graag zien, zo heeft ze het graag šŸ˜‰ En ik? Ik geniet ervan om haar zo gelukkig te zien, we zijn goed bezig ā¤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: