51. 17.686x begluurd…

Nu het einde van het jaar 2017 in zicht komt, blik ik even terug met jullie. Toevallig bestaat mijn blog vandaag 100 dagen en stiekem bereikte ik toch al aardig wat in die periode…

Ik schreef meer dan 50 blogberichten en deze werden maar liefst 17.686x gelezen! Het artikel  Daar is ze dan! waarin ik vertel over onze eerste ontmoeting met Lotte werd het meest gelezen. Ook  Wij blijven bij je! en  6 voordelen van pleegmama zijn. deden het goed.

Mijn blog heeft lezers in 36 landen. De top 5 bestaat uit België, Nederland, Verenigde Staten, Duitsland en Spanje. Maar verder ook uitschieters tot op Aruba en in Zuid-Afrika. Ik vraag me af of jullie Nederlandstalige lezers zijn die daar op vakantie waren, geëmigreerd zijn,… of? Jullie wisten mij op 10 verschillende manieren te vinden: o.a. via Facebook, Google en zwangerschapspagina.nl.

Ook ben ik blogposts beginnen schrijven voor Zappy.be, heel tof dat ik die kans krijg 😊 Ik hoop in 2018 eindelijk werk te kunnen maken van mijn boek dat ik al zo lang wil schrijven. Het begin is gemaakt en jullie motiveren me met zijn allen ontzettend om hiermee door te gaan, dankjewel daarvoor!

11 gedachten over “51. 17.686x begluurd…”

 1. Ik blijf je ook volgen! Vanaf morgen ook pleegmama dus de verhalen zullen nog herkenbaarder worden :-). succes met dat boek, reserveer alvast maar een exemplaar voor mij!

 2. Hey Lindsey,
  Ik heb het al eens gezegd maar ga het nog eens doen ☺
  Ik vind het super wat je doet. Ik geniet keer op keer van je blogs! Doe zo verder! Dikke zoen 😘 Iris x

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben hier terecht gekomen via de Facebookpagina van Pleegzorg Limburg. Je hebt een heel leuke schrijfstijl en als dat boek er komt, dan koop ik het sowieso!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: