62. Niet janken, maar genieten.

Dat het allemaal niet zo lekker loopt hier mag duidelijk zijn. Zit ik daarom de hele dag te janken? Absoluut niet! Ik probeer zoveel mogelijk positief te blijven en te genieten van de leuke dingen. Zo werd Lotte onlangs verrast met kaartjes voor de nieuwe K3 show. Ik was uiteraard de beste, liefste mama van de hele wereld 😉 En eerlijk is eerlijk: ze was niet de enige die een leuke dag had, we hebben er alle vier echt van genoten, het was de moeite waard!

Ook ons paasweekend was heel fijn. Ik moest zondagvoormiddag wel werken, dus we besloten de zoektocht naar eitjes van tevoren te doen. Om 6u45 zat ik aan Robbe zijn bedje. “Robbe, wakker worden…” Hij draait zich geeuwend om, doet zijn ogen open en ziet in één oogopslag al een paaseitje op de trap liggen. Die is wakker 😉 Hij snelt naar zijn zus: “Lotte, Lotte, de paashaas is geweest!” Dat deed wel even deugd hoor, dat gelukkig snoetje van hem.

Daarna op naar het werk. Onderweg denk ik nog: “Lindsay het is 1 april, laat je niet vangen.” Eenmaal daar komt mijn collega met de meest originele 1 aprilgrap ooit: “Je veter zit los.” Tja het is nog vroeg en ik trap erin. Diezelfde grap herhaalt hij bij elke collega, en iedereen kijkt naar beneden. Lol dat hij had! Dat kon ik toch niet zomaar voorbij laten gaan…

Ik ga naar de infobalie en zie in Dorien mijn partner in crime. Ik ga eerst buiten de auto van onze grappenmaker zoeken, noteer zijn nummerplaat en ga ermee naar Dorien. “Wil de eigenaar van de grijze Citroën met nummerplaat 1-###-### zich naar de infobalie begeven?” Druk kijkt hij om zich heen en zegt tegen iedereen die hij tegenkomt: “Das mijn auto!” Eenmaal bij de infobalie krijgt hij te horen dat er iemand tegen zijn auto heeft gereden. En dan mocht ik: “1 april!” Ach, hij vroeg erom, nietwaar? 😊

Hopelijk genieten we deze week ook nog wat van de paasvakantie. Ik ben een weekje thuis en ga wat van de kindjes genieten. Het wordt een kleine uitdaging omdat Lotte met haar voet in het gips zit, maar als ze er zelf niet om klaagt, zullen wij dat ook maar niet doen toch? We zetten haar in een rolstoel, wandelen wat af en mevrouw waant zich een prinses in een koets. Als er iemand is die alles van een positieve kant bekijkt, is zij het wel! Met het zonnetje dat deze week voorspeld wordt, zullen we ons batterijtjes weer helemaal op kunnen laden!

Eén gedachte over “62. Niet janken, maar genieten.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: