95. Familieweek voor Lotte: bezoek met mama en papa.

Het lijkt een succesweek voor Lotte deze keer. Na het weerzien met haar broer en zus afgelopen zondag, was het vandaag tijd voor een bezoek met haar mama en papa. Omdat er in het verleden al heel wat teleurstellingen waren, wordt nu alles ingezet om Lotte te sparen op dat gebied. We vertellen haar pas dat ze naar haar ouders gaat als we 100% zeker zijn dat ze samen met de pleegzorgbegeleidster onderweg zijn naar de bezoekruimte.

Vandaag kregen we dus inderdaad die geruststelling dat ze op weg waren. De reactie van Lotte was eerder ingetogen, ze werd pas enthousiaster toen ze hen op de parking zag staan. “Oh, ze zijn er…” zei ze. Ze zal gedacht hebben: “Eerst zien, dan geloven.” Ze hebben fijn gespeeld, maar ik merk toch dat ze tijdens dit bezoek minder enthousiast was dan voorheen. Ergens ben ik daar wel blij mee, want haar verwachtingen lagen vroeger altijd veel te hoog, niet realistisch eigenlijk… Dat heeft haar in het verleden al genoeg gekwetst.

Tegen Robbe hebben we niet durven zeggen dat Lotte vandaag naar mama en papa mocht. Hij mist zijn mama al zo erg en dit zou hem alleen maar pijn doen. We hebben gezegd dat Lotte met de pleegzorgbegeleidster moest gaan praten en dat hij ondertussen fijn bij Omi mocht blijven. Dat stond hem wel aan šŸ˜‰ Ā Zo is iedereen tevreden. Nu nog afwachten of Lotte haar mond niet voorbij praat.

Verder tellen we af naar de volgende gebeurtenis: terug naar school! Nog 5 keer slapen. Ze kijken er zo naar uit! (en ik ook!) Wat zal ik ze weer missen šŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: