114. Tip voor Sinterklaas: Pizza parlor van Fairplace.

De eerste speelgoedboeken voor Sinterklaas zaten alweer in de brievenbus, de winkels zijn weer gevuld met speculaas en pepernoten en ook op tv wordt de komst van de Goedheiligman al aangekondigd. Hoe vroeg we het allemaal ook vinden, we kunnen er niet omheen: Sinterklaas komt eraan!

Last minute of goed voorbereid?

Ik ben normaal echt zo’n mama die de laatste week nog snel vanalles op internet besteld, maar dit jaar ben ik er op tijd aan begonnen. Beetje bij beetje haal ik de cadeautjes in huis, zowel in de winkels zelf als online. Het blijft een gemak he, ’s avonds als de kinderen slapen op je gemak met de tablet op schoot šŸ˜‰

De pizzaset van Fairplace.be.

Robbe en Lotte hadden het geluk dat ze voor jullie speelgoed mochten testen vanĀ fairplace.be. Deze webshop staat bekend om zijn duurzaam speelgoed. Wij testten deĀ Pizza parlorĀ van Green toys die volledig werd gemaakt van gerecycleerd materiaal. Robbe wist het meteen: “Ik wil die! Ik wil pizza’s bakken, want pizza’s zijn Italiaans en ik ook een beetje he mama?” Ze waren dan ook reuze enthousiast toen de pizzadoos geleverd werd.

Een kleine pizzeria in mijn keuken.

En zo veranderde mijn keuken die woensdagnamiddag in een heuse pizzeria. Met de bijgeleverde menukaart mocht deze mama haar keuze maken en begonnen de kinderen snel met ‘bakken’. De pizzaset bestaat Ć©Ć©n bodem, verdeeld in vier stukken en uiteraard kan er naar hartelust belegd worden met tomatensaus, kaas, salami, champignons,… noem maar op! Nadat ik mijn pizza salami geproefd had, hebben de kinderen om beurten pizza’s gemaakt en gegeten, ze hebben zich niet verveeld dus šŸ˜‰

 

Win ook een pizzaset!

Hier viel hij goed in de smaak en wordt hij regelmatig gekozen om mee te spelen. Ze hebben het niet kapot gekregen en zijn dus ‘Lotte en Robbe proof’, dat zegt al heel veel hihi! Echt een tip voor Sinterklaas dus. VanĀ FairplaceĀ mag ik een pizzaset aan mijn volgers weggeven. Kijk dus snel op mijn facebookpagina wat je moet doen om kans te maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: