139. Als alles zijn gangetje gaat.

Het is rustig geweest op mijn blog deze week en eigenlijk is dat goed nieuws. Er zijn geen vingers meer afgekapt en er zijn ook geen juffen gebeten. Mensen die hier zijn voor de nodige drama moet ik vandaag dus teleurstellen 😉

Bert is weer gaan werken na zijn ongeval met zijn duim. Hij zit vooral achter de computer voor zijn beroep en dat lukt dus wel. Het werk hier aan de verbouwing gaat jammer genoeg nog niet en ik zie dat dat vreet aan hem. Over een kleine 2 weken mag de pin uit zijn duim gehaald worden en krijgt hij een spalk, nog even geduld dus.

De kinderen zijn hier helemaal klaar voor carnaval. Robbe mag enkele dagen verkleed naar school en donderdag mag ik mee naar zijn carnavalbal. Ik merk wel dat hij vermoeid is, de vakantie komt als geroepen hoor!

Lotte heeft gekke week op school: gekke hoedendag, gekke schoenendag,… noem maar op. Vrijdag sluiten ze hun week af met een carnavalsstoet. Ik ga mijn baas zowel donderdag als vrijdag heel lief aankijken om wat eerder te mogen vertrekken zodat ik naar de scholen van de kinderen kan gaan 😉

Zoals iedereen genieten we van de zonovergoten dagen, laten we de auto geregeld staan om er te voet op uit te trekken. Vitamientjes aanvullen, heerlijk!

Wat gaan werken, naar school gaan, de kinderen af en toe uit elkaar halen als ze ruzie hebben… ach, als dat alles is, kunnen we eigenlijk niet klagen toch? Nog een weekje en dan hebben Robbe en Lotte weer vakantie, lekker carnaval vieren en wat langer opblijven. Komt helemaal goed hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: