145. I am one happy hooker!

Sorry voor alle mannen die via een zoekopdracht in Google op deze pagina terechtkomen, ik vrees dat ik jullie moet teleurstellen: ik ben geen gelukkige hoer… ook geen ongelukkige trouwens 😉 Ik kan de laatste tijd weer ontzettend genieten van het haken. ’s Avonds lekker met mijn wolletjes bij de televisie om wat te zitten hobby’en. Ik zou echt willen dat poetsen ook een hobby van me was, maar helaas… Het strijkijzer wordt alleen boven gehaald voor de strijkkralen en mijn ramen was ik alleen als ik er een nieuwe raamtekening op wil maken.

Het lukt me tegenwoordig wel best goed om mijn projectjes af te maken, al doe ik op Pinterest eigenlijk veel te veel nieuwe ideeën op. Ik maakte een tijdje geleden al eens dit leuke jurkje voor Lotte en afgelopen week een keukenschortje met glittergaren.

Nu wil Robbe ook wel eens dat ik iets voor hem maak en al die dekentjes is hij ondertussen wel beu geloof ik. Er zit dus niets anders op dan mij eens aan een patroon te wagen voor een knuffeltje denk ik. Ik haak liever wat op gevoel, zonder al dat tellen. Maar voor Robbe maak ik graag eens een uitzondering.

Naaien doe ik ook graag (deze blog gaat echt de verkeerde bezoekers trekken vrees ik 😉 ) Het nadeel vind ik dat dat te veel plaats in beslag neemt, waardoor ik er alleen aan begin als ik een paar weken vakantie heb in de zomer. Gelukkig is er in het nieuwe huis een mooie hobbykamer voor mij voorzien. Het gevaarlijke van al mijn hobby’s is dat ik niets kan laten liggen in de winkel. Een nieuw bolletje wol, een prachtig stofje voor een jurkje en wat dacht je van al die leuke notitieboekjes voor het bloggen?! Die ruimte heb ik dus echt wel nodig!

En jullie? Hebben jullie nog leuke hobby’s?

Lees ook:  109. Ik haakte een jurkje voor Lotte.
                    56. Help! Mijn vrouw heeft een hobby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: