151. Win een foto op canvas voor moederdag!

Win een foto canvas van Smartphoto voor moederdag

12 mei is het weer zover: moederdag. Ik ben elk jaar weer dankbaar dat ik deze dag mag vieren, want het zag er lang naar uit dat mama worden niet was weggelegd voor mij. Gewekt worden door de kinderen die vol trots hun knutselwerkjes afgeven en overladen worden met kusjes en knuffels: heerlijk, maar stiekem hoop ik ook altijd op een cadeautje šŸ˜‰ Jullie hebben geluk want ik mag Ć©Ć©n van mijn volgers ook verrassen met een geschenk, dankzij Smartphoto.

Bert is niet echt van de verrassingen, dus daar moet ik meestal niet op rekenen. Lotte vindt het de laatste jaren wel heel leuk om samen met Bert een bloemetje te gaan kopen voor mij. Ik ben uiteraard zo’n goede mama dat ik mezelf al lang op voorhand online een cadeau heb besteld šŸ˜‰ Ik hou zelf heel erg van gepersonaliseerde dingen met de namen of foto’s van de kinderen. Ook voor onze eigen moeders is een geschenk veel makkelijker te kiezen sinds er kinderen zijn, foto’s zijn dan altijd goed!

Speciaal voor moederdag mag ik van Smartphoto een canvas van 40×40 cm verloten aan Ć©Ć©n van mijn volgers. Zorg dus dat je mijn Facebookpagina een like geeft, de fb post openbaar deelt en geef in de reactie aan voor wie je hem graag wil winnen. Als je net zo’n ‘spontane’ man hebt als ik, mag je natuurlijk ook voor jezelf mee doen. (of tag hem voor een subtiele hint)

Veel succes!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: