193. Lotte in de spotlight.

Lotte staat maar al te graag in de belangstelling. Als je haar vraagt wat ze later wil worden, antwoordt ze vol overtuiging: “Beroemd!” Gisteren zaten we met haar voor opnames bij Studio100. Voor haar een droom die uitkwam want ze mocht mee doen aan een televisieprogramma van K3, haar grote idolen.

Oproep op Facebook.

Ik las op Facebook een oproep dat ze kinderen tussen 7 en 10 jaar oud zochten om mee te doen aan het programma. Ik las het hardop voor aan Bert, maar zei er meteen bij: “Oh nee, dat is zo’n gedoe dat inschrijven, dan moeten we echt een filmpje doorsturen waarop ze zichzelf voorstelt.”

“Ja, een filmpje!” en ze vloog direct de trap op naar boven. Twee minuten later had ze haar K3 jurkje al aan… “Mama, pak je gsm! Ik wil mij verstellen en een liedje zingen.” “Voorstellen, Lotte, je wil jezelf voorstellen.” Over het liedje bestaat geen twijfel: ‘Liefde is overal.’ Vol overgave en een gezichtje vol emotie zingt ze het liedje mee. We sturen het op en wachten af.

Het verlossend mailtje.

Een paar weken later krijg ik het mailtje dat ze effectief geselecteerd is om mee te doen. Er moeten nog wat papieren in orde gemaakt worden in verband met kinderarbeid en de directrice van haar school moet akkoord gaan met de opnames tijdens de schooluren. Op het secretariaat zijn ze meteen enthousiast en de volgende dag krijg ik al een telefoontje met de boodschap dat de directie haar handtekening zal zetten. Op naar 23 oktober dus!

Begin oktober hebben we haar nog verrast met een uitstapje naar Eindhoven, om hun show te gaan bekijken. Ze geloofde tot de laatste minuut dat ze met haar K3 jurkje aan mocht gaan winkelen met ons, dus de verrassing was groot toen we stopten aan het Beursgebouw 😉

Ze zong en danste enthousiast mee en toen de andere kindjes na afloop probeerden om een glimp van het drietal op te vangen, haalde Lotte haar schouders op… “Ik zie ze over twee weken toch al.” hihi!

Een lange, maar leuke dag!

We moesten om half 2 in de studio zijn en na een lange autorit met de bijbehorende files kwamen we net op tijd aan.

75072691_2552713954964460_7153523642171654144_n

Er bleek echter een hoop vertraging te zijn opgelopen en uiteindelijk was het 15u45 toen ze eindelijk naar binnen mocht. Gelukkig heeft ze zich kunnen bezighouden met mijn gsm en haar K3 stripverhaal en zag ze Klaasje en Hanne in de kantine al voorbij komen. Bij het leven van een artiest hoort nu eenmaal ook wachten hè, veel wachten…

73475157_2951742051519985_4821311780028416000_n

Ze is in totaal twee uur weggeweest voor de opnames zelf en eenmaal terug was ze helemaal bezweet en waren haar wangetjes goed rood gekleurd. Ze hadden met 15 kindjes moeten zingen en dansen bij DJ Guus. Ze hadden het goed gedaan en nog belangrijker: ze vond het geweldig! “Mama, het was de mooiste dag van mijn leven!” (alweer, want dat zegt ze regelmatig 😉 )

Ze kreeg nog een leuke goodiebag met K3 spulletjes en speelgoed, dus moe maar voldaan konden we weer terug naar huis. Voor ons was het een lange dag, maar als we zien hoe blij onze meid ervan werd, is het dat zeker waard geweest. Het zal een herinnering voor het leven zijn en als het op televisie komt, kunnen wij er ook van mee genieten. Ik ben ontzettend benieuwd hoe ze het gedaan heeft. We moeten nog geduld hebben tot het voorjaar van 2020. Maar goed dat ik zo’n geduldig persoon ben hahaha!

’s Avonds om half 9 kwamen we weer thuis. “Nu ben ik beroemd hè mama? Ik denk dat Klaasje nu fan is van mij 🙂 Als ze het lief vraagt krijgt ze mijn handtekening wel eens.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: