Wie zijn wij?

Hier stel ik ons in het kort even voor:

profielfotoIk ben Lindsay, 37 jaar en ik woon in de splinternieuwe gemeente Pelt in Belgisch Limburg. Ik verhuisde op mijn 17de vanuit Nederland naar hier.

Ik combineer het pleegouderschap en het bloggen met een parttime job bij Albert Heijn. Ik ben iemand die gevoelig, chaotisch en zorgzaam is.

Sinds 2003 ben ik samen met Bert en in 2013 zijn we getrouwd.

Dit is Bert, ook 37 jaar en uiteraard gelukkig getrouwd met mij šŸ˜€

Bert is een echte werker, hij is in loondienst alsĀ FB_IMG_1545062226990technisch tekenaar bij DUPAC in Bocholt. Daarnaast werkt hij nog als zelfstandige in bijberoep bij BEVA PROJECTS.

Alsof hij het nog niet druk genoeg heeft, wordt er ook hard gewerkt om ons huis weer opnieuw op te bouwen. Samen met zijn vader is hij er echt iets moois van aan het maken!

Hoewel ik het soms moeilijk vind dat hij zo veel werkt, kan ik hem hierom juist ook bewonderen. Ik weet dat hij het doet voor zijn gezin en dat siert hem!

De kinderen zijn gek op hem, hij is tegelijk hun held als hun plaaggeest šŸ˜‰

Dit zijn Lotte en Robbe. Lotte is een meid van 10 jaar en ze is onze pleegdochter sinds ze twee weken oud is. Omdat ze door haar ADHD belemmerd werd in haar ontwikkeling, maakten we de beslissing om haar naar het bijzonder onderwijs te laten gaan. Hier voelt ze zich goed en maakt ze veel vooruitgang. We zijn trots op de lieve, grappige en zorgzame meid die ze geworden is!

Robbe is een jongen van 7 jaar en is onze pleegzoon sinds hij 5,5 maand oud is. Hij maakte een moeilijke start omdat in zijn korte leventje al vaak op en neer werd geslingerd van de ene naar de andere plaats. Hij is daarom erg onzeker en zoekt graag regelmaat en voorspelbaarheid op. Na een moeilijke zoektocht met verschillende scholen, mag hij nu gelukkig naar dezelfde school als Lotte gaan. Hij voelt zich hier al goed thuis. We zijn heel fier op hem dat het beter en beter met hem gaat! Het is onze lieve, kleine deugniet ā¤

%d bloggers liken dit: